Santander Red

banco-santander-sa-logoDen opprinnelig spanske bankkjeden Santander har de seneste tiårene vokst seg enorme på global basis, og har i nyere tid blitt en av de største tilbyderne av kredittkort og lånetjenester i Norge. I 2014 kjøpte Santander opp den norske finanseringsbanken GE Money Bank, og fikk dermed med seg flere hundre tusen kredittkortkunder på kjøpet. Nå tilbyr Santander flere gunstige kredittkort, deriblant kredittkortet Santander Red som vi nå skal se nærmere på. Dette er trolig det kredittkortet i Norge som har den laveste effektive renten, og som følgelig egner seg meget godt for å handle ting på avbetaling med!

Effektiv rente og kredittgrense

Med kredittkortet Santander Red handler alt om den effektive renten. Dette kredittkortet er nemlig såpass billig å bruke at det er en fullverdig erstatter for et forbrukslån, noe som er ganske så sjeldent i kredittbransjen. Den effektive renten er på solide 17,12 prosent, og det er altså snakk om 10 prosent lavere enn hva de fleste andre banker i det norske markedet tilbyr. Samtidig så kan Santander tilby en kredittgrense på inntil 100 000 kroner på Santander Red, noe som gjør at kortet egner seg meget bra for deg som trenger mye penger til større prosjekter, men som samtidig er avhengig av å ha en fleksibel nedbetaling som ikke koster skjorta. Her knuser Santander Red konkurrentene på begge punkter!

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 323,-

Bonuser, rabatter og cashback

Så langt har vi snakket positivt om kredittkortet Santander Red og den lave renten, men såpass store fordeler må naturligvis gå på bekostning av noe annet. Allikevel er det ikke så ille som man kanskje skulle tro, for man får ganske så mange rabatter gjennom kredittkortet. Santander har et fordelsprogram som heter Kickback som er aktivert på alle kredittkortene til selskapet, og her får man avslag og rabatter i over 200 utvalgte nettbutikker. For fysiske handler så kan man få rabatter i over 100 norske restauranter, samtidig som Santander har avtaler med enkelte kjeder om billigere overnatting både innen- og utenlands.

Bensinkort

Santander Red har ingen bonuser på drivstoff og egner seg derfor ikke som bensinkort.

Forsikringer

Santander Red har ikke reiseforsikring inkludert.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Landets laveste effektive rente
  • Høy kredittgrense
  • Massevis av rabatter

Ulemper:

  • Ingen reiseforsikring

Vilkår

  • Du må være minst 20 år gammel for å søke.

Nøkkeltall

Korttype: VISA
Effektiv rente: 17,12%
Aldersgrense: 20 år
Rentefri tid: 50 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Minibank: 30 kr + 1%
Uttak i bank: 30 kr + 1%
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Faktura: 40 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekkgebyr: 125 kr
Cashback: Nei
Rabatt: Ja
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Nei

Kontaktinformasjon

Epost: post@santanderkredittkort.no
Adresse: Santander Consumer Bank AS
PO Box 191
N-2381 Brumunddal
Telefon: 815 68 550