Hotell Stavanger

stavangerStavanger er en populær turistby, og hotellene har godt belegg gjennom hele året av både fritids- og forretningsreisende. Det finnes mange overnattingssteder å velge mellom i Stavanger – enten man ønsker å bo midt i sentrum eller litt utenfor.

De fleste hoteller i Stavanger har 3 eller 4 stjerner, men man finner også rimelig overnatting som f.eks. bed & breakfast og gjestgiverier – med enkel standard.

Det finnes også en rekke andre hotelltyper i Stavanger – deriblant leilighetshotell, designhotell, konferansehotell og selvbetjente leiligheter.

Et betydelig antall hoteller i byen tilhører en bestemt kjede – bl.a. Radisson, Quality Inn, Best Western, Clarion, Thon Hotels og Scandic.

Noen av byens mest kjente hoteller er Clarion Hotel Stavanger, Clarion Hotel Energy, Clarion Collection Hotel Skagen Brygge og Radisson Blu Atlantic Hotel.

Som ellers i Norge har Stavanger et relativt høyt prisnivå på hotellovernatting, men mange hoteller tilbyr med jevne mellomrom gunstige spesialrabatter. Bestilling kan gjøres på blant annet Hotellerstavanger.no eller Billige Hotell Stavanger.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

Scandic Stavanger City

Scandic Stavanger City er et relativt nytt og moderne 3-stjerners hotell med forretningsvennlig profil. Hotellet ligger sentralt i byens havneområde, og herfra har man ganqavstand til shoppingstrøk og utelivssteder i Stavanger. Fra byens havn går det dessuten ferge til kjente turistattraksjoner og severdigheter – deriblant Prekestolen.

Scandic Stavanger City har 226 rom og suiter, og enkelte gjesterom har sjøutsikt. Alle værelser er moderne, lyse og komfortable – og utstyrt med TV, safe, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner.

Det finnes også egne rom tilpasset funksjonshemmede.

Hotellet har både restaurant og bar, og tilbyr fasiliteter som treningsstudio, vaskeri, kiosk, konferanserom for opptil 130 personer, parkeringsmuligheter og døgnåpen resepsjon.

For mer info: http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Stavanger/Stavanger-City/#.VD07OCnV8Z8

Comfort Hotel Square

Comfort Hotel Square er et moderne 4-stjerners designhotell med flott og sentral beliggenhet i Stavanger. Det er kun 7 minutters gange til bysentrum, Stavanger Domkirke og Sjøfartsmuseet. Stavanger har et trivelig shoppingsstrøk med butikker og kjøpesentre, og på kveldstid finner man en rekke livlige utesteder.

Comfort Hotel Square har totalt 194 lydisolerte rom i ulike størrelser. Alle rom er utstyrt med TV, gratis trådløs internett-forbindelse, skrivebord samt eget bad med hårføner. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotellets gjester kan forsyne seg av gratis kaffe og te hele døgnet i lobbyen. Øverst i bygningen finnes en møblert takterrasse, der man har nydelig utsikt over byen. Andre fasiliteter på stedet består av restaurant og bar, treningsstudio, parkeringsplass og døgnåpen kiosk.

For mer info: https://www.nordicchoicehotels.no/comfort/comfort-hotel-square/

Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel Stavanger er et moderne 4-stjerners konferansehotell, med flott beliggenhet i bysentrum. Fra hotellet er det kun 5 minutters gange til shoppingstrøk og utelivssteder, og 10 minutters gange til Norsk Oljemuseum og Gamle Stavanger. Det er bare 200 meter til byens buss- og togterminal, og avstanden til Stavanger Sjøfartsmuseum er 550 meter. Clarion Hotel Stavanger ble totalrenovert i 2011, og egner seg både for fritids- og forretningsreisende.

Hotellet har 249 lyse og moderne rom og suiter – innredet i klassisk stil. Alle gjesteværelser har TV, minibar, gratis trådløs internett-forbindelse, vannkoker samt bad med hårføner. Mange rom har i tillegg flott utsikt over byen. Frokost er inkludert i romprisen.

Clarion Hotel Stavanger har relax-avdeling med jacuzzi og badstue som ligger i bygningens toppetasje. Herfra har gjestene panoramautsikt over byen og innseilingen. Andre fasiliteter på stedet er restaurant og bar, 24-timers rom-service samt forretningssenter og konferanserom for opptil 950 gjester.